Sunday, September 18, 2011

Singkatnya cuti!

rasa macam mimpi je dah kat usm balik. tido pun xde adik meow kacau dah. kalau x selamba kucing dia je tido atas bantal aku siap tolak2 lagi kepala aku. kalau aku x gerak, muka aku plak yang jadi bantal dia. pagi tu aku akan bangun dgn hidung tersumbat sebab x thn bulu dia. Allergic kucing tp suka kucing, how? (-____-"")

masa nak balik adik aku xnak antr, bnyk keje sekolah dia kata.. aku pun gulung2 tisu baling kat dia sambil cakap
"hang masuk u nnt atah xnak hantar!"
pastu adik aku pun pasrah bersiap. xlama pastu abg aku pulak gedik nak stay kat umah. menggunakan teknik yg sama aku baling tisu kat abg aku sambil cakap
"bancik masuk keje nanti x nak hantar!"
pastu dia balas balik "dikyah balik aritu bancik antr la!" sambil baling balik tisu tu.
akhirnya kami tersenyum tanda bergurau. eceh ayat novel geli tahap dewa.

dalam bas duduk sebelah chinese handsome, student USM jgk kot. tp ni la 1st time aku naik bas aku rasa cm meriah je. ade budak kecik yg x abs2 ngn boboiboy dia, abs semua abg2 dalam bas tu dia bagi nama. group abg2 ni plak selamba diorg je dalam bas 2 cm diorg punya bas. tgh duk layan mata nak tido sekali ade bau semerbak datang. aku dgr diorg ckp
"sape kentut ni? weh! bau cm kfc!"
serius bau cm kfc! nak je aku gelak golek2 kat situ, tp memikirkan si handsome ade kat sebelah.. behave2.. xlama lepas 2 aku bau rendang plak. diorg ni melepas lagi ke?
rupanya tgh makan, hai makan sampai berbau x offer org pun?

akhirnya sampai kat parit buntar pkul 2.15 am. sgt sharp pakcik or abg ke? bawak bas. tepat2 6 jam.bertolak ke USM sampai la pkul 2.45. aku xtido online sampai pagi, xdelah tipu je.. =P

p/s: ponteng kelas can? ngntuk~ (-____-)Zzzz...

4 comments:

  1. sape mamat tu?minx no phone x?haha

    ReplyDelete
  2. haha... name die hong ki.. no tepon dia 019XXXXXXX..
    wahaha... xmintak la syu~

    ReplyDelete