Wednesday, May 4, 2011

adik shinoda..

konnichiwa~
genki desu ka?

makluman: shinoda dapat adik masa kat matrik
nama diberi benjamin ( amik sempena nama my fav cartoon BEN 10)
harap makluman sy x salah, cik shinoda?? betulkah??

serius budak kecik ni bijak sungguh!
sgt sukakan peti ais! berkeupayaan untuk bukak pintu peti ais luas2...
rugi betul x rakam aksi budak kecik ni...
hikari hanya mampu meriba je budak kecik ni.. lebih2 kang akak die marah lak..
sgt macho, tgn pun besar.. terpikat sudah..

nah! penumbuk sebijik!

kat rumah hikari, gelaran adik tu kitorg x guna... instead "BF"
but my BF is already in heaven.. hope to see u there dear! (T_T)

ni BF adik hikari.. merangkap adik jugak la kan?
(disebbkan hikari dah putus cinta hari tu, xmau pgganti dah)


Ally
umur x diketahui
xsampai sethn pun (xsetua adik shinoda)

budak ni pantang sungguh tgk org baring.. 
tiba2 panas je blkg.. die dah bertenggek siap2..
first time jumpa dah kena ckar..
cara dia salam kot
anyway, budak kecik ni x berjaya buat hikari jatuh cinta kat dia lagi..
bak kata mak hikari " hg x jatuh cinta lg.."
adakah hidup sy ditakdirkan dgn kucing??

p/s: can I get a real BF?

3 comments:

  1. hikhik...my lovely benjamin...

    ReplyDelete
  2. xleh fight ngan kucing aku yg kt blok 5 ni...paling cute

    ReplyDelete
  3. haha.. kena buktikan.. post2.. haha

    ReplyDelete