Wednesday, October 27, 2010

Ketidakpuasan Hati

bnyk tol benda berkaitan test ari ni... result test energy balance, test mass transfer, result test mass transfer, bincang plak test 2, lebih kurg mcm kena scold la td...


test description: disaster, pathetic, duh!, what?, Oh no I'm stuck!, blank......


sedey je kan... xprepare sape suh? td mase dpt result test energy balance, shinu sbnarnye rase mcm, "ok, this is no so bad..." memujuk diri... kena pggl tulis jwpan plak kat depan (before dpt result) lenguh tgn... huh!
anyway, xkisah...


ape yg shinu kisah? (bace ala2 wonderpets "ape yg penting?")
hal kecik je pun kan, nak bgtaw ke? i segan la.. hehe (gedix)


ok2, sbb dah lame decide nak gtaw.. shinu gtaw je la eh...


mulai hari ini sy nak declare war kat kawan semua!! dan sy akan pastikan saya xkan tewas dlm medan tempur nnt...(dewan exam) ada bran nak fight blik?


ish, bkn yg ni la shinu nak cite, jap nak wat page bru.. matlab expression: A[1,1,1,]


ok, mase lepas abs kelas energy td, shinu berjalan2 dgn kwn shinu ni, tnye markah die, well semua org ade up and down kan... die dah dpt 100 kot subjek lain, ok turn shinu la nak naik ckit... (ok, ckit je... sbnarnye sgt sikit.. lol)


dtg dua makhluk Allah menegur sapa kwn shinu menanya markah energy td...
ok, siapakah mereka? yg peliknya xnmpak ke shinu kat situ? (girl pling besar dlm kelas kot)
maybe, diorg ignore sbb diorg pikir, "ala, ko dpt bpe? mesti rendah dari aku la cnfirm! aku xnak tnye! baik aku tnye kwn die dr shinu ni!" ikotlah ape yg makhluk Allah 2 nak pk... tp ni la ape yg shinu pk...


saya xpuas ati!!! xwujudkah shinu disitu, sesedap rasa nak ignore, dan bergurau senda didepan mata (berpantun disitu)
oklah, xmau gtaw pape dah.. chow!

8 comments:

  1. spe yg wat mcm 2 kat ko?meh cni ak tabuh ckit...

    ReplyDelete
  2. sorry shinu...adoii..tersentap laa pulok...
    sorry3...
    shinoda : sorry jugak, jgn dok tabuh aku...tau laa kembaq hang..
    sabr tau....
    ttbe termakan wasabi lak...pedas!!!
    serius ni...SORRY!

    ReplyDelete
  3. hahaha... aku declare war ngn ko!

    ReplyDelete
  4. erk??ahjuhshi aidil rupenya...
    tabuh menabuh amalan mulia...
    skali skala ape slh nye...
    iye dak??hak3

    ReplyDelete
  5. war? ok jom...DU on 8 to 22 nov!
    fighting...
    shinu : sorry dowh...xde pape niat pun...sorry beb...
    shinoda : berani ke nk tabuh aku? hoho...kte fight kt DU gk la...huhu...ahjuhshi tu ape??

    ReplyDelete
  6. brani j...bab2 tabuh org ni ak dh besa...kat DU??cnfm ak kalah...huk3....
    ahjuhshi==>>pakcik....hak3

    ReplyDelete
  7. xde papelah aidil, =).. fight tu on je.. hahaha

    ReplyDelete